Curcus en Opleiding - HT Sensation

Ga naar de inhoud
Curcus en Opleiding

Nail arts gel

Wanneer je werkt met color gels beschik je over een groot voordeel. Doordat jezelf bepaalt wanneer je het design uithardt, kan je de nog niet uitgeharde gel lang bewerken en corrigeren.
De nieuwste generatie color gels, Je bouwt de designs op in lagen waardoor er steeds meer diepte en verfijning mogelijk is. Je klanten zullen verbaasd staan van je creativiteit en als je voldoende oefent is het verschil tussen Nail Art stickers en jouw kunstwerk bijna niet te zien.
Tijdens deze trainingen  maak je kennis met een aantal basistechnieken die je nodig hebt om een echte Gel Artist te worden. Zo beginnen we natuurlijk met het creëren van mooie achtergronden met meerdere kleuren, het vervagen van kleuren in elkaar, oefen je strakke lijnen en maak je bloemmotieven. Als je dit allemaal bij elkaar voegt, beschik je over een palet van mogelijkheden waardoor je ieder ontwerp kan maken. De leraar toont veel varianten van de ontwerpen en technieken zodat je ziet hoe je deze eenvoudig samenvoegt tot weer een nieuw ontwerp. Natuurlijk maak je kennis met nieuwe trends en producten die Nail Art nog leuker en makkelijker maken.
Nail arts bloemen

Sierlijke bloemen zijn veel gevraagd in salon designs. De kunst is echter om keer op keer vernieuwende designs te ontwikkelen. In deze twee dagen leer je dat iedere bloem tot de mogelijkheid van een design behoort zoals margriet, iris, roos en orchidee.

Een belangrijk onderdeel in deze cursus is de techniek van het vervagen van kleuren. Wanneer je deze techniek goed beheerst, ben je in staat om ongekende diepte aan te brengen in je designs waardoor je bloemen tot leven komen. Designs binnen een beperkte tijd aanbrengen op een salonnagel kan een strijd zijn tegen de klok. Daarom wordt er ook aandacht besteed aan het vertalen van designs naar een salondesign.
Nail arts abstract

Er wordt gewerkt op showtips zodat je de gemaakte designs direct kunt gebruiken voor in de salon in een display Bij deze kunstzinnige techniek worden alle mogelijke Nail Art technieken gebruikt om een andere interpretatie te geven aan Nail Art. De moeilijkheid van een abstract ontwerp zit in de scherpe en vlekkeloze lijnen om een spannend en een geheel contrastrijk design te krijgen.
Het creëren van volume, diepte maar met name verschil in de nagels onderling maakt dit type design weergaloos. Iedere kleurcombinatie en iedere bron van inspiratie kan gebruikt worden op zich zelf staand of als ondersteunende elementen bij floristische designs. Voor varianten op een abstract thema vind je bijvoorbeeld inspiratie in Azteekse kunst, Inca schilderen, maar zelfs kunst uit de jaren twintig van Mondriaan.
Het gebruik van verschillende materialen, het werken met transparante vlakken en het gebruiken van de nagel onder het Nail Art komen ook aan bod in deze cursus. Vooral geschikt voor de klanten die voor een specifiek design komen die past bij hun kleding of accessoires. Deze techniek past ook erg goed bij trends en designs met vele kleuren. Voor een klant die alles al gewend is, kan abstract de oplossing zijn.
Nail arts one stroke

De One Stroke techniek is een Amerikaanse verftechniek en is ontwikkeld om levensechte bloemen te schilderen. Bij deze specifieke techniek wordt een plat penseel gebruikt dat veel verf op kan nemen. Door het platte penseel te gebruiken, is het mogelijk het penseel te "laden" met twee kleuren. Door deze kleuren in één streek te schilderen, creëer je levensechte overgangen.
In de tweedaagse module ga je verdiepen in de One Stroke techniek. Je krijgt uitleg over de penselen en verfsoorten. Vervolgens ga je zelf aan de slag om de kenmerkende One Stroke ‘beweging’ te leren. Je leert kleuren combineren en achtergronden te kiezen. De dagen zijn oplopend in moeilijkheidsgraad.
Nail arts acryl bloemen

Dat acryl oneindig veel mogelijkheden biedt is duidelijk te zien in de cursus Acryl Design bloemen, Rozen, orchideeën, lelies en fantasie bloemen, niks is te gek en alles is mogelijk!

In deze cursus ga je dieper in op de diverse snij- en duw­technieken. Ook het opbouwen van verschillende type bloemen komt uitgebreid aan bod, hierdoor komt er meer beweging in het ontwerp.

Daarnaast leer je de meest prachtige bloemen creëren door schaduw te gebruiken. Maar een bloem zonder blad is natuurlijk geen bloem en daarom leer je diverse soorten bladeren combineren met verschillende acrylkleuren en zal je design meer leven gaan krijgen. Je leert te werken met verschillende vloeistoffen en mengingen, zodat je precies de juiste snelheid van verwerking krijgt. Hierdoor zijn acryl bloemen ook makkelijker aan te bieden in de salon.
Inschrijving
Perfectie trainingen
Copyright by Han Pham
NL (+31) 6 38 62 36 96  |  BE (+32) 4 79 98 16 98
Terug naar de inhoud