Haren - HT Sensation

Ga naar de inhoud
Haren

HT Sensation is een sfeervolle professionele kapsalon voor iedereen.
Onze salon heeft een prachtige ruimte met sjiek moderne uitstraling en voorzien van alle comfort om uw behandeling zo compleet en aangenaam mogelijk te maken. Wij als team samen met het Italiaanse kappersmerk PREVIA, een merk dat voornamelijk op natuurlijke wijze 100% plantaardig is samengesteld dat garant staat voor gezond natuurlijk haar. Wij specialisten die met nieuwste trends en kniptechnieken het kapsel mogelijk maken dat u graag wenst. Ook verzorgen wij uw bruidskapsel en bruidsmake-up.
KLEUREN

De wereld van kleuren kent voor ons geen grenzen. Of het nu om een tijdelijk kleurtje gaat of om verven, high-lights of low-lights, wij zijn er in gespecialiseerd.
FÖHNEN

Uw coupe mooi in model met föhnen of stylen? Dat is ook mogelijk bij HT Sensation. Ook wij adviseren u graag over het zelf föhnen of stylen van uw haar.
BRUIDSKAPSEL

Bij de mooiste dag van uw leven hoor een volmaakt kapsel en make-up. HT Sensation verzorgt perfecte bruidskapsel en uitstraling zodat u op uw grote dag optimaal kunt genieten.
HEREN KAPSEL


KINDER KAPSEL

ls je je oude jaarstijl beu bent en een nieuwe en coole stijl wilt proberen, is het nu het moment om bij HT Sensation te gaan.
Voor geheel vrijblijvend een persoonlijk advies neemt contact op met ons of komt gerust langs in onze sfeervolle salon onder het genot van een kopje koffie.
Copyright by Han Pham
NL (+31) 6 38 62 36 96  |  BE (+32) 4 79 98 16 98
Terug naar de inhoud